Sesongen 2016/2017 er så smått i gang. Tradisjonen tro startet vi med oppstartsleir i regi av Agder svømmekrets. I følge svømmere, den beste og gøyeste treningsleiren!

I år var de eldste (2003 og eldre) på en ukes leir i Nørresundby. Avreise var tidlig mandag 8. august. Da de var fremme mandag formiddag, fikk svømmerne tildelt rom. Totalt 26 svømmere fra Vågsbygd, KSA, Lillesand, Farsund, Flekkefjord. Marc (LiL) tok på seg oppgaven som hovedtrener. Tom (VSLK) og Kirsten (Farsund) var med som hjelpetrenere.Oppstart166

Tom skriver følgende om leiren:

«Første økt var mandag ettermiddag hvor vi startet ganske rolig mtp at dette var første gang i vannet for mange siden før sommerferien. Vi starter alle treningene med 15-20min basistrening så ca 1t 30min i vann. Vi har 5 langbaner fordelt på utøverne så i grunnen mer enn god nok plass. På tirsdagen hadde vi et møte hvor utøverne ble delt opp i grupper for å diskutere spørsmål om restitusjon og «den gode utøver».

På torsdag så hadde vi fripass og tur til Fårup planlagt. Vi så svømmerne litt her og der og inntrykket vi fikk var at de storkoste seg, blandet på tvers av klubbene! Det gleder oss! Det er jo tross alt det denne leiren handler om. Knytte nye og forsterke «gamle» vennskap. Utvide bekjentskaper i svømmemiljøet på tvers av klubbene. Først da blir det ordentlig gøy å svømme! På fredagen gikk en del av svømmerne sammen med Marc og Tom inn til Aalborg og koste seg der. Treningen på kvelden var i hovedsak rolig og etter økta fikk utøverne slappe av og leke i anlegget. Vi laget en quiz med blandede spørsmål på kvelden hvor svømmerne ble delt i grupper.

En kjempeflott tur med en kjempeflott gjeng!»

Tom

Oppstart165 Oppstart164 Oppstart163 Oppstart162 Oppstart161